Değerler Eğitim Merkezi

Yılın Dayanışma ve Yardımlaşma Ödülleri

Ülkemiz ve dünyada sayısız doğal afet olmaktadır. Dünyada açlık ve yoksulluğa maruz kalan insanların sayısı her geçen gün artmaktadır. Türkiye'deki sayısız kişi, kurum ve kuruluş Tarihsel Merhamet ve yardım elini, mağdur olan insanlara uzatmaktadır. Fedakarlığı alışkanlık haline getiren milletimiz, imkanları ölçüsünde her yardım çığlığına ulaşmaya çalışmaktadır. Bu fedakar kişi ve toplulukları, hatırlamak, onların sonsuz emeğine bir nebze olsun minnettarlığımızı sunmak için Yılın Yardımlaşma ve Dayanışma Ödülleri verilmesi, Üniversitemiz ve Sosyal Bilimler ve Değerler Eğitimi merkezi tarafından düzenlenmektedir. Ödüller farklı sosyal gruplarda yer alan, beş kişilik Jüri tarafından seçilecek ve her yıl Aksaray Üniversitesinin eğitim öğretim dönemine başlangıç döneminde verilecektir.

Kamuoyuna Saygıyla Arz Edilir